Circulava per l’AP-2

Detingut un camioner ebri, drogat i sense carnet a Tarragona

El conductor superava el doble de la taxa d’alcohol permesa

Detingut un camioner ebri, drogat i sense carnet a Tarragona

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest divendres un camioner de 29 anys per conduir ebri, drogat, amb el carnet suspès i que transportava mercaderia perillosa a Constantí (Tarragona).

En un comunicat aquest dimarts, han explicat que els fets van succeir divendres a la tarda, quan la policia catalana va rebre l’avís que el conductor d’un camió de mercaderies perilloses, que circulava per l’AP-2, «possiblement anava begut».

Una patrulla va localitzar el camioner i el va detenir per demanar-li la documentació, moment en què van comprovar que presentava símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol.

Més del doble de la taxa permesa

Notícies relacionades

El conductor va donar 0,40 mg/l en la prova d’alcoholèmia –0,15mg/l és la taxa permesa per als camioners– i positiu en cocaïna i, al demanar-li el permís de conduir, els agents van constatar que tenia suspensió temporal fins al novembre d’aquest any.

El detingut va passar dissabte a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, i el jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.