Successos

Els Mossos investiguen una baralla amb dos ferits en una discoteca de Deltebre

Els implicats han presentat denúncies creuades per agressió

Els Mossos investiguen una baralla amb dos ferits en una discoteca de Deltebre

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla en una discoteca de Deltebre (el Baix Ebre, Tarragona) en què dues persones van resultar ferides. Els fets es van produir divendres passat a la matinada, durant la celebració de la revetlla de Sant Joan, a l’interior del local d’oci.

Els implicats han presentat denúncies creuades per agressió. Un dels ferits ha denunciat que el van colpejar amb motivacions homòfobes, extrem que s’està investigant.

Els Mossos continuen prenent declaracions als testimonis. I fonts de la direcció de la discoteca MUUM han confirmat a l’ACN que els serveis de seguretat van intervenir per parar una baralla i que van fer fora del local els implicats, com és habitual, però desconeixen els motius pels quals es va produir.

En declaracions a l’ACN, fonts de la direcció de la discoteca MUUM de Deltebre han descrit l’incident com una «baralla». Segons han explicat, i seguint els protocols establerts, el servei de seguretat de l’establiment va intervenir després que van detectar empentes i crits entre dues persones a la pista de ball. Els van separar i els van treure del local.

Causes desconegudes

Notícies relacionades

La direcció de la discoteca, però, assegura que desconeix quines són les causes concretes que l’haurien provocat i s’ha posat a disposició dels investigadors policials per ajudar a aclarir els fets. En aquest sentit, han condemnat explícitament –també amb missatges fets públics a les xarxes socials– «qualsevol mena d’accions violentes, siguin verbals o siguin físiques». El local, segons han remarcat, disposa d’un «punt lila» i han format el personal per prevenir i actuar davant les agressions.

També l’Ajuntament de Deltebre ha condemnat i rebutjat, a través de les xarxes socials, qualsevol agressió per motius de gènere o orientació sexual, com la que denuncien que van viure dos homes en aquest local d’oci nocturn del municipi.