Al carrer Lleida

Dos individus maten un home a punyalades a Barcelona i fugen

Els Mossos també investiguen una temptativa d’homicidi: una dona sense sostre ha sigut ruixada amb líquid inflamable a l’avinguda de Drassanes

Dos individus maten un home a punyalades a Barcelona i fugen
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues persones han matat aquesta nit a punyalades un home de 41 anys al carrer Lleida de Barcelona i posteriorment han fugit, segons ha informat el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle.

En declaracions als periodistes, Batlle ha explicat que els Mossos d’Esquadra investiguen aquest succés, que ha ocorregut fora de l’àmbit de celebració de la revetlla a les platges de Barcelona.

Els fets, investigats pels Mossos d’Esquadra, s’han produït en unes escales a la part alta del carrer Lleida de Barcelona, a prop de la Ciutat del Teatre.

Notícies relacionades

Després d’apunyalar la víctima per motius que s’investiguen, les dues persona que han comès l’agressió s’han donat a la fuga, segons Batlle.

Els Mossos també investiguen una temptativa d’homicidi: una dona sense sostre ha sigut ruixada amb líquid inflamable a l’avinguda de Drassanes. La víctima ha patit cremades a la cara.