Fractura d’un pòmul

Un menor de Lleida, traslladat a Vall d’Hebron per la pallissa d’un altre adolescent

La policia investiga la parella de l’agressor com a presumpta inductora

fcasals37620177 barcelona 10 02 2017 presentacion de la reforma de la ciudad181016104225

fcasals37620177 barcelona 10 02 2017 presentacion de la reforma de la ciudad181016104225 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un noi de 16 anys acusat de clavar una pallissa a un altre de 15 dilluns. La víctima, alumne de l’institut Joan Oró de la capital del Segrià, va patir la fractura d’un pòmul i va ser traslladat a l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona, segons informa el diari ‘Segre’. El presumpte agressor va ser arrestat per un delicte de lesions després que el pare del menor denunciés l’agressió.

Notícies relacionades

Els fets es van produir dilluns al migdia després que la parella del detingut i la víctima, tots dos de 15 anys i companys de classe, tinguessin una baralla a l’aula. La noia va explicar el que havia passat a la seva parella, que va apallissar la víctima.

El noi agredit va ser traslladat a Vall d’Hebron, per a una possible intervenció quirúrgica, tot i que finalment s’hauria descartat i ahir ja es tornava a trobar a la capital del Segrià. El pare del menor va denunciar l’agressió dimarts a la tarda davant la Guàrdia Urbana, que va obrir una investigació per detenir el presumpte autor. Al poder identificar-lo, van anar a la nit fins al seu domicili, on el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte de lesions. A més, s’investiga la noia com a possible inductora de la pallissa. Per la seva banda, des de l’institut Joan Oró van lamentar els fets i van explicar que s’ha obert un expedient i s’ha expulsat temporalment l’alumna implicada en l’assumpte.