Traspinedo (Valladolid)

Els forenses continuen amb l’autòpsia per aclarir la mort d’Esther López

L’examen forense no ha finalitzat encara | La Guàrdia Civil manté obertes totes les línies d’investigació

Els forenses continuen amb l’autòpsia per aclarir la mort d’Esther López
1
Es llegeix en minuts

L’autòpsia practicada al cos d’Esther López, la dona de 35 anys el cos de la qual va ser trobat aquest dissabte a prop d’una carretera d’accés a la localitat de Traspinedo (Valladolid) on vivia, no ha finalitzat encara i els forenses continuaran avui, mentre la Guàrdia Civil manté obertes totes les línies d’investigació per aclarir si la seva mort va ser violenta o no.

Els forenses començaven aquest diumenge l’autòpsia del cos d’Esther a l’Institut Anatòmic Forense de Valladolid i continuaran avui els treballs, segons han informat a Efe fonts de la investigació.

Pel que sembla, de moment no s’ha trobat res ressenyable que ajudi a aclarir les causes de la mort d’Esther, per la qual cosa s’haurà d’esperar a la resta de l’autòpsia, segons han explicat a Efe fonts pròximes al cas. Els investigadors tenen obertes totes les línies d’investigació per aclarir el que ha passat.

La jove ha aparegut amb la mateixa roba que portava el dia de la seva desaparició en una zona que no havia sigut batuda ja que és un lloc habitual de passada dels veïns de la localitat, segons han precisat a Efe fonts de la investigació, els quals asseguren que si el cos hagués sigut allà des del principi l’haurien vist abans. Un passejant va trobar el cos sense vida d’Esther, a prop de la carretera que va al municipi, a uns 3,5 quilòmetres, en superfície i en lloc visible.

Notícies relacionades

El pare de la jove ha agraït en una carta oberta el recolzament rebut i ha demanat respecte per poder «plorar a soles» la mort de la seva filla, en un moment de «dolor indescriptible». També agraeix la tasca dels que de manera desinteressada han participat durant aquells més de vint dies en les batudes per localitzar l’Esther; i al treball sense horaris de la Guàrdia Civil per mirar de tornar-los la seva filla.

«Sabem que han fet tot el possible per tobar la nostra filla i que, a partir d’ara, faran tot el possible per desentranyar les circumstàncies de la seva mort i trobar, si n’hi hagués, els que tinguin alguna responsabilitat sobre el que li ha passat a l’Esther», recull la carta.