Tiroteig

Un mort en un tiroteig en un cementiri de València

La Policia ha notificat un mort per tret de bala i un segon mort a causa d’un infart durant l’atac, ocorregut a la localitat de Torrent

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional i agents de la Policia Local de la localitat valenciana de Torrent han informat de la mort de dos dels implicats en un tiroteig registrat aquest matí al cementiri municipal. Segons fonts policials, i a falta de conèixer l’origen de la baralla, els dos morts pertanyien a la mateixa família. Una de les víctimes ha mort per un tret a l’esquena i l’altre, per un infart, segons han confirmat fonts de la investigació.

Fins al lloc dels fets hi han acudit ràpidament agents de la Policia Local i la Policia Nacional. La Policia Local de Torrent indica que hi ha diverses persones amb impactes de bala. Un dels ferits ha rebut un tret a l’esquena.

No és la primera vegada que aquest clan es veu implicat en baralles i tirotejos a la ciutat. Els ‘Bocanegra’ han protagonitzat diversos tirotejos a Torrent.

Notícies relacionades

La Policia Nacional informa d’un ferit molt greu. Es tracta d’un home de 80 anys amb un tret a l’esquena. S’hi han mobilitzat dos vehicles del SAMU i dos suports vitals bàsics.

De moment, les fonts policials confirmen que el tiroteig s’ha registrat al cementiri de Torrent entre persones d’ètnia gitana. L’aldarull s’ha saldat amb diverses persones ferides de gravetat per impacte de bales. Els serveis sanitaris han traslladat els ferits més greus als centres sanitaris.