Homicidi gratuït

Presó per al jove detingut per matar el venedor de Rubí

  • L’altre arrestat, que no va participar directament de l’apunyalament, ha quedat en llibertat amb càrrecs per un delicte d’encobriment

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El jutjat d’instrucció número 8 de Rubí ha decretat presó provisional per a un dels dos joves arrestats ahir dimecres per l’assassinat de l’empleat d’un colmado de Rubí, el 8 d’octubre passat. El segon detingut ha sortit en llibertat amb càrrecs per un delicte d’encobriment perquè els investigadors consideren que no va participar de l’apunyalament de la víctima. Els dos sospitosos han passat a disposició judicial aquest dijous al migdia.

Notícies relacionades

El venedor, un home de 42 anys i de nacionalitat pakistanesa, va morir dessagnat al rebre tres ganivetades, dues d’extrema gravetat al braç i al coll. Va ser un atac gratuït, remarquen fonts policials. Els fets van passar a última hora del dia, quan els dos joves van entrar al colmado i van sostreure una ampolla de rom Negrita i van fugir. L’empleat, fart de robatoris similars, va sortir rere d’ells per mirar d’impedir el robatori. Els va atrapar no lluny de la botiga però un dels dos joves, presumptament, es va encarar amb ell, va treure un ganivet i l’hi va clavar. Aquest últim és qui ha ingressat en presó provisional després de passar a disposició judicial i esperarà entre reixes l’arribada del judici. L’altre jove, no obstant, està en llibertat amb càrrecs perquè els policies remarquen que no va atacar el venedor però tampoc va delatar el seu amic.

Els agents a càrrec de les indagacions, membres de la Regió Policial Metropolitana Nord, han pogut resoldre el crim en deu dies. Han reunit tant evidències científiques com relats de testimonis presencials i imatges de càmeres de seguretat. En aquesta ocasió, no ha fet falta recórrer a punxades telefòniques per resoldre el cas.