A Vallecas

Un policia fora de servei deté un lladre amb la moto d’una pizzeria

L’agent va demanar el vehicle a un repartidor i va perseguir el noi, que havia sostret un mòbil a una noia

Un policia fora de servei deté un lladre amb la moto d’una pizzeria

GOOGLE STREET VIEW

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un policia nacional fora de servei va detenir un lladre a Puente de Vallecas gràcies a la col·laboració d’un repartidor de pizza que li va deixar la motocicleta per poder arribar al presumpte delinqüent que fugia.

La intervenció es va produir al capvespre del passat dia 9 al carrer d’Antonio Durán Tovar, segons han informat Efe fonts policials.

Forcejament amb l’home

Notícies relacionades

Un policia que estava fora de servei va observar com un home va robar un telèfon mòbil de la butxaca posterior dels pantalons d’una noia que caminava pel districte de Puente de Vallecas. L’agent va córrer darrere d’aquest home, que va iniciar la fugida amb el mòbil. Després d’uns metres, va aconseguir atrapar-lo, forcejar amb ell i recuperar l’objecte robat, però no va poder retenir-lo.

No obstant, el policia va demanar col·laboració a un repartidor de pizza, que li va deixar el ciclomotor, amb el qual va poder atrapar el lladre. Al lladre, que té 20 anys i és espanyol nascut a Veneçuela, se’l va detenir com a presumpte responsable d’un delicte de robatori amb violència.