Davant diversos testimonis

Uns lladres intenten robar a la botiga Dior de Barcelona amb un allunatge

Els delinqüents xoquen amb una patrulla dels Mossos però aconsegueixen fugir

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra busquen uns lladres que aquest dilluns al matí han intentat entrar a robar a la botiga Dior del passeig de Gràcia de Barcelona pel mètode de l’allunatge, i en la seva fugida han col·lidit amb una patrulla de la policia catalana.

Segons ha informat la policia catalana, l’intent de robatori ha tingut lloc poc abans de les 6.00, quan diversos testimonis han trucat als Mossos d’Esquadra per avisar que un cotxe s’havia estavellat amb violència contra els aparadors de la ‘boutique’, una de les més luxoses del passeig de Gràcia.

Malgrat perpetrar l’allunatge, els lladres han fet marxa enrere i han emprès la fugida amb el vehicle sense poder accedir a l’interior de l’establiment ni emportar-se cap objecte, segons les primeres valoracions dels responsables del local.

Notícies relacionades

Mentre fugien, conduint a tota velocitat i de manera temerària, els lladres han col·lidit amb un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra, tot i que els agents han sortit il·lesos del xoc.

La policia catalana ha obert una investigació per identificar i detenir els autors de l’allunatge com a presumptes responsables d’un delicte de robatori amb força. 

Temes:

Robatoris