El succés ha tingut lloc passades les 9 hores a Fuensalida

Un menor apunyala el seu pare a les portes de l’escola

Un guàrdia civil fora de servei va detenir l’agressor

Dos agentes de la Guardia Civil, en una imagen de archivo. TONI ESCOBAR

Dos agentes de la Guardia Civil, en una imagen de archivo. TONI ESCOBAR

1
Es llegeix en minuts

Un menor ha atacat aquest dimecres amb una arma blanca el seu pare, de 51 anys, a les portes de l’escola pública de Fuensalida (Toledo), al qual ha causat lesions que han fet necessari el seu trasllat a l’Hospital Virgen de la Salut de Toledo, mentre que l’agressor ha sigut detingut.

Segons han informat a Efe fonts de la Delegació del Govern a Castella-la Manxa, el succés ha tingut lloc passades les 9.00 hores a les portes de l’escola pública Condes de Fuensalida, on el menor ha sigut detingut després de l’agressió per un guàrdia civil que era fora de servei.

Notícies relacionades

Després ha acudit al lloc una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la custòdia i trasllat del menor.

L’agredit ha sigut atès per un metge d’urgències al lloc de l’agressió, l’avinguda d’Espanya, i després ha sigut evacuat a l’Hospital Virgen de la Salut en una ambulància de suport vital bàsic (SVB), han indicat a Efe fonts del servei d’emergències 112, que han afegit que també s’han desplaçat fins a les portes de l’escola una uvi mòbil i agents de la Guàrdia Civil de Fuensalida.