14 denúncies per furt

Més de 20 persones, robades a Mataró durant una entrevista de feina falsa

  • Els suposats contractadors fan passar els candidats a una sala per omplir formularis i fer una prova complementària sense les seves pertinences

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo   SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS  MOSSOS D ESQUADRA

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS MOSSOS D ESQUADRA / Europa Press

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori d’objectes personals a 23 persones mentre feien una suposada entrevista de feina a la localitat barcelonina de Mataró (Maresme).

Segons informa aquest divendres la policia catalana en un comunicat, els falsos entrevistadors van fer passar els candidats a una sala per omplir formularis i fer una prova complementària, moment que van aprofitar per sostreure’ls els objectes personals.

La investigació es va iniciar el dimecres 11 d’agost, quan els agents van tenir coneixement d’un furt en un centre de negocis d’aquesta localitat del Maresme.

Les víctimes van ser convocades per fer una entrevista de feina en un local de ‘coworking’ que els falsos entrevistadors havien llogat per generar un entorn de confiança.

Objectes personals

Els lladres van concertar dia i hora per a un total de 23 candidats i, una vegada al centre de negocis, els van fer deixar els objectes personals en una sala pròxima amb l’excusa que havien d’emplenar una documentació.

Al veure que els falsos entrevistadors no tornaven, les víctimes es van dirigir a recepció i llavors es van adonar que els estafadors se n’havien anat després de robar-los els estris personals, bàsicament joies i mòbils.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’empresa de ‘coworking’ que havia llogat aquest espai de negocis tampoc va rebre cap pagament.

Fins al moment, s’han presentat 14 denúncies per furt i la investigació continua oberta per localitzar els autors dels fets.