Guerra judicial

La jutge cita a declarar Rocío Carrasco per no pagar la pensió del seu fill

  • Antonio David Flores l’acusa de no entregar des de fa tres anys els 200 euros mensuals a què està obligada

  • Carrasco declararà com a querellada el 30 d’abril. El seu exmarit ho farà com a denunciant aquest divendres

La jutge cita a declarar Rocío Carrasco per no pagar la pensió del seu fill
2
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +
Vanesa Lozano
Vanesa Lozano

Redactora

Especialista en Sucesos

ver +

Rocío Carrasco Mohedano declararà com a querellada davant la jutge que investiga si ha comès un delicte per no pagar la pensió del seu fill. La jutge Verónica Carabantes, titular del número 3 d’Alcobendas, ha citat la filla de Rocío Jurado per al pròxim dia 30 d’abril, segons ha sabut EL PERIÓDICO. El delicte d’impagament de pensions està penat amb multa i un màxim d’un any de presó.

La jutge ha citat també a declarar Antonio David Flores, l’exmarit de Rocío Carrasco i que és qui l’ha denunciat per aquest presumpte delicte. Flores haurà de declarar aquest divendres, 23 d’abril, a les 10 del matí.

L’exguàrdia civil va denunciar la seva exdona el passat 1 de març, setmanes abans que comencés a emetre’s a la televisió una sèrie documental en què Carrasco l’ha acusat de maltractaments psicològics i físics. Molt abans, la dona l’havia denunciat al jutjat, però les investigacions van ser arxivades.

Deu 8.000 euros

Quant a les pensions per als fills, una altra jutge va dictaminar ja el gener del 2018 que Rocío Carrasco havia de pagar 200 euros mensuals de pensió al seu fill, que viu amb el seu pare i pateix una malaltia genètica. Segons la denúncia presentada pel seu exmarit, la dona no ho ha fet, per això el deute i els interessos superen ja els 8.000 euros.

Notícies relacionades

Com va informar aquest diari, per fer front a aquest pagament, Antonio David Flores va demanar a la jutge que decreti l’embargament de «les quantitats» de diners que rebi  la seva exdona per la seva participació en la sèrie documental que està emetent Telecinco. El passat 23 de març, els advocats de Flores van sol·licitar al jutjat, a través d’un escrit de mesures cautelars, que es requereixi a la productora La Fábrica de la Tele l’embargament dels diners que hagi cobrat o hagi de cobrar Rocío Carrasco per la seva participació en el programa sobre la seva vida.

És l’últim capítol de la batalla judicial que entaulen Rocío Carrasco i Antonio David Flores. Es van casar el 1996 i es van separar el 2001. Van tenir dos fills, que es van quedar amb la mare fins que van ser majors d’edat. Durant tot aquell temps, Flores no va pagar la pensió a què estava obligat. De fet, el 20 de març l’Audiència de Madrid va confirmar el processament de Flores, que serà jutjat per insolvència punible i estafa processal. Els magistrats han ordenat que l’exmarit de Carrasco dipositi una fiança de 60.000 euros abans del judici pel deute que manté amb la dona.