Aprofitant les protestes

Un detingut per pillatge en comerços en la manifestació per Pablo Hasél a Vilanova i la Geltrú

Participants en la protesta han cremat contenidors, han aixecat barricades i han llançat pedres i objectes als Mossos

Un detingut per pillatge en comerços en la manifestació per Pablo Hasél a Vilanova i la Geltrú
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona ha sigut arrestada la nit d’aquest dimecres per la seva participació en els actes de pillatge en comerços després de la manifestació a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) per l’empresonament del raper Pablo Hasél, segons han informat els Mossos d’Esquadra i reporta Europa Press.

La manifestació ha començat al voltant de les 19 hores, on un grup ha començat a cremar contenidors i ha creat barricades mentre llançava ampolles contra la línia policial dels Mossos d’Esquadra.

Un altre grup de manifestants que portaven extintors, els han obert a la zona de la plaça del Mercat contra un cordó policial, i han trencat diversos aparadors dels establiments comercials de la zona de la Rambla.

En aquesta mateixa zona, diversos grups de manifestants han llançat pedres i altres objectes contra agents de paisà dels Mossos d’Esquadra i han cremat contenidors al seu pas.

Notícies relacionades

Així mateix, els manifestants han vandalitzat diversos establiments comercials i han realitzat actes de pillatge a l’interior.

Finalment, els manifestants han dissolt la protesta després de la novena nit de protestes per l’empresonament de Pablo Hasél el 16 de febrer.