ESTIU TRÀGIC

Mor ofegat un noi de 16 anys quan feia 'snorkel' a Platja d'Aro

Un avi mor mentre es banyava a Vila-seca

zentauroepp54485746 soc platja200815173622

zentauroepp54485746 soc platja200815173622 / Cedida per l Ajuntament de Platja d Aro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un adolescent de 16 anys ha mort ofegat aquest dissabte a la tarda davant la Platja Gran de Platja d’Aro (Baix Empordà). Cap a les 15:30 h, els pares del menor han alertat els socorristes dient que el seu fill havia anat a fer ‘snorkel’ i que no el veien. La família, que viu a la Garrotxa, passava el dia a la platja.

Els socorristes han avisat la Policia Local, que ha enviat l’embarcació i, al seu torn, ha activat també el Salvament Marítim i els Mossos d’Esquadra.

Mitja hora més tard, l’adolescent ha aparegut flotant a l’aigua. Tot i que se l’ha traslladat ràpidament a la sorra i se l’ha intentat reanimar amb efectius del Servei d’Emergències Mèdiques, que han arribat en helicòpter a la platja, no ha sigut possible i el menor ha mort. Onejava la bandera verda.

Un avi ofegat a Vila-seca

A la platja de la Pineda de Vila-Seca, a Tarragona, també ha mort un home de 80 anys mentre es banyava. Amb el jove ja són 20 les persones mortes a les platges catalanes aquest estiu.

Notícies relacionades

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un avís a les 13.32: diversos banyistes han alertat que el servei de socorrisme de la platja havia tret de l’aigua l’home, inconscient, i que l’estaven reanimant. Quan han arribat els efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), ja no han pogut salvar-lo.

Aquesta platja disposa de servei de socorrisme i en el moment d’ofegar-se hi havia bandera verda.

Temes:

Ofegats