A ZAFRA (BADAJOZ)

Un propietari mata la seva llogatera amb una barra de ferro

Tots dos van discutir pel preu del lloguer, segons les primeres investigacions

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh  culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624 / GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home de 71 anys ha matat a cops amb una barra de ferro la seva llogatera, de 59 anys, en una vivenda de Zafra (Badajoz), en el transcurs d’una discussió entre tots dos relacionada amb el lloguer de l’immoble, segons han informat fonts pròximes a la investigació.

Els fets han succeït cap a les 10.20 hores a la vivenda unifamiliar on vivia la víctima, ubicada al paratge Huerta Belén i que és propietat del presumpte autor dels fets, ja detingut.

Segons ha explicat l’alcalde de Zafra, José Antonio Contreras, un veí ha avisat a la Policia Local que s’estava produint una baralla en una vivenda limítrofa. Quan els agents s’hi han personat, han trobat la dona sense vida.

Fonts pròximes a la investigació han informat que el presumpte autor, que s’ha entregat voluntàriament als Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, hauria colpejat la dona amb una barra de ferro al cap.

Notícies relacionades

Tant les esmentades fonts com l’alcalde de Zafra han assegurat que no existia relació afectiva entre l’agressor i la víctima, que vivia en aquesta localitat de Bdajoz des de l’agost passat, si bé no estava empadronada.

L’Autoritat Judicial ha declarat el secret de sumari i el presumpte autor està detingut a la caserna de la Guàrdia Civil de Zafra.