A ALACANT

La detinguda per matar el seu marit s'havia casat unes altres tres vegades

Els dos primers viuen i el tercer va morir en un incident violent, en el qual la dona no va tenir res a veure

La policia investiga el crim i de moment descarta el mòbil econòmic

Model Joanna Krupa and Douglas Nunes during their wedding in Krakow, Poland

Model Joanna Krupa and Douglas Nunes during their wedding in Krakow, Poland / SplashNews.com (GTRES)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’espanyola recent casada de 45 anys detinguda dilluns passat amb un altre home per, presumptament, matar a punyalades el seu marit a Alacant havia contret matrimoni en tres ocasions anteriorment, segons han confirmat a Efe fonts pròximes al cas.

Els seus dos primers exmarits viuen i el tercer va morir en un incident violent en el qual, en principi, ella no hi té cap relació, segons les fonts.

La dona s’havia casat per quarta vegada feia 15 dies amb la víctima, un santanderíde 69 anys que vivia a Santa Pola, i va ser arrestada el passat dilluns a la nit després que una policia nacional fora de servei veiés com subjectava el seu marit en un aparcament a l’aire lliure del barri de l’Albufereta mentre un altre home, de 58 anys, li assestava punyalades mortals amb un tornavís al coll i al pit.

Descartat el mòbil econòmic

La policia judicial de la Policia Nacional continua amb les indagacions i baralla diverses línies d’investigació, tot i que ha descartat un mòbil de tipus econòmic ja que el mort mancava d’importants recursos.

Notícies relacionades

En el moment de detenir la dona, que tenia posatsuns guants i estava a prop d’una cadira de rodes, va adduir que l’altre home, que aquest dimecres s’ha negat a declarar a la comissaria, era el seu cuidador, tot i que els agents proven d’aclarir aquest qüestió.

Els detinguts, que van néixer a la població alacantina d’Onil, seguiran a la comissaria provincial de la Policia Nacional d’Alacant fins que passin a disposició judicial, previsiblement entre demà i divendres.

Temes:

Alacant