CAP FERIT

Dues explosions en una casa de Segur de Calafell on es plantava marihuana

Tot apunta que el propietari de la vivenda estava manipulant productes químics

dcaminal38894570 dimecres  14 juny 2017 21 22 cedida per l ajuntament de cala170615090021

dcaminal38894570 dimecres 14 juny 2017 21 22 cedida per l ajuntament de cala170615090021

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimecres a la tarda es va produir un incendi en un immoble de dues plantes de l'avinguda Marca Hispànica de Segur de Calafell (Baix Penedès), on es van localitzar una desena de plantes de marihuana. En declaracions a l'ACN, l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, va explicar que els veïns van sentir dues petites explosions que es van produir mentre el propietari de la casa, suposadament, estava aplicant un tractament químic a les plantes. Tot sembla indicar que l'home cultivava la droga per a autoconsum. Com a conseqüència de les deflagracions, es va originar un foc que va afectar el soterrani de la vivenda.

Notícies relacionades

L'avís es va rebre poc abans de les cinc de la tarda i els Bombers van donar el foc per apagat poc abans de tres quarts de nou del vespre. La Policia Local de Calafell s'ha fet càrrec de la investigació. Aquest succés es produeix un mes després de l'incident registrat el 14 de maig, també en una urbanització de Segur de Calafell, quan dos joves que manipulaven productes químics van resultar ferits en l'explosió d'un immoble ocupat on tenien 200 plantes de marihuana.

Després d'aquell incident, l'alcalde, Ramon Ferré, va denunciar que les urbanitzacions s'han convertit en el "lloc ideal" per amagar grans plantacions interiors de marihuana. Aquest dimecres, Ferré va tornar a fer un crida ciutadana perquè els veïns els ajudin a detectar qualsevol tipus de plantació i estiguin disposats a "conductes sospitoses, xemeneies o consums elevats de llum". Així mateix, el govern municipal vol abordar la regulació dels clubs cannàbics del municipi, ja que els joves ferits en l'explosió del 14 de maig havien obtingut una llicència i cultivaven la droga per al futur local que volien obrir a la població.