Detingut un home amb ordre d'allunyament per la mort d'una dona a Gandia

La víctima, una guàrdia civil de 49 anys retirada, era exparella de l'arrestat

vehiculo-policia-nacional-1471528517076

vehiculo-policia-nacional-1471528517076

1
Es llegeix en minuts

Un home ha sigut detingut a Móstoles (Madrid) en relació amb la mort d'una dona, una guàrdia civil de 49 anys retirada, el cadàver de la qual va ser trobat ahir en un domicili de Gandia (València).

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha explicat als periodistes que el detingut és una exparella de la víctima que havia estat recentment amb ella, incomplint d'aquesta manera una ordre d'allunyament que tenia.

Segons ha indicat, el cadàver de la dona, una agent en situació de retir per malaltia, va ser trobat en una banyera i amb una tovallola al cap, en una vivenda situada al número 69 de l'avinguda de les Germanies de la localitat valenciana.

La Policia Nacional manté oberta una investigació per descobrir les circumstàncies d'aquesta mort.

Notícies relacionades

El detingut nega la seva participació en els fets, per la qual cosa, de moment, els investigadors no han qualificat el crim com un cas de violència masclista i no descarten cap hipòtesi.

El cadàver va ser trobat pel propietari de la vivenda, que tenia llogada a la víctima, després que, des de feia uns quants dies, la dona no respongués a les seves trucades.