La por als pallassos terrorífics arriba a Badajoz

Un jove denuncia haver sigut atacat per una persona disfressada de 'clown'

Vídeos d’avistaments de ’pallassos terrorífics’.

1
Es llegeix en minuts

Un noi ha denunciat que un home disfressat de pallasso el va abordar als voltants de l'aparcament de Menacho, a Badajoz, i fins i tot li va donar un cop a la cama amb una clau anglesa.

Va ser la mare del jove qui va fer públics els fets a través de les xarxes socials, encara que la policia, segons fonts consultades per Efe, ja investiga aquest fet, que va passar la nit de dilluns a dimarts, després de la denúncia interposada per la família, en un fet que ha generat una certa alarma a la ciutat.

Segons les mateixes fonts, la Policia Nacional ha començat una investigació per identificar tant aquesta persona com els responsables d'altres possibles casos, després de les dades aportades per la víctima i de les altres de què es disposa.

Més enllà dels fets de Menacho, són diversos els casos, encara que no confirmats, de persones que han vist aquests pallassos en diferents llocs de la ciutat, mentre que a les xarxes es poden veure fotos amb persones vestides amb aquestes disfresses.

Notícies relacionades

Encara que la policia ha cridat a la calma, les fonts apunten que aquest tema preocupa per les repercussions que pot generar, sobretot si es té en compte la proximitat d'esdeveniments com Halloween.

Des de fa un temps, persones disfressades de pallassos sinistres es dediquen a atemorir la població de països com els Estats Units, el Canadà, França o el Regne Unit.