Detinguts dos membres del Motor Club Hells Angels per extorsionar un tatuador

Exigien a la víctima el pagament de 2.000 euros mensuals sota l'amenaça de destrossar-li la mà amb un martell

1
Es llegeix en minuts

Dos membres del Motor Club Hells Angels han sigut detinguts pels Mossos per extorsionar el propietari d'un estudi de tatuatges de Tarragona i com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i violació de domicili.

La víctima va denunciar que un grup integrat per tres homes l'havien abordat amb violència mentre la intimidaven amb un martell i que l'havien obligat a entrar de nou a casa seva. Una vegada a dins, un dels homes el va amenaçar que li destrossarien la mà amb el martell mentre els altres dos regiraven les habitacions buscant diners. Els delinqüents li van sostreure 300 euros i li van exigir el pagament de 2.000 euros mensuals. 

Després de declarar en seu judicial el jutge va decretar l'ingrés provisional a la presó dels dos arrestats. En aquests moments els investigadors continuen les gestions d'investigació i no es descarten que es produeixin més detencions.

Notícies relacionades

El 21 de març els Mossos van rebre una denúncia per part del propietari de l'establiment. L'home va argumentar com a possible mòbil que va tenir una relació sentimental amb la parella d'un dels assaltants, i que una altra raó de l'extorsió podria ser la competència professional que, segons ell, li feia l'estudi que el membre regentava a Santa Coloma de Gramenet.

Les gestions portades a terme per part dels investigadors de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions van permetre identificar dos dels tres assaltants, un dels quals va ser detingut 'in fragranti' el 30 de març en un centre comercial de Barcelona, quan intentava cobrar el primer pagament. Es tracta d'un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona. El segon home, de 26 anys i veí de Sant Feliu del Llobregat, va ser detingut el 31 de març a Barcelona.