Al barri de la Marina de Port

Detingut a Barcelona un exhibicionista i abusador sexual en sèrie de menors

  • El sospitós ha sigut arrestat per desena vegada aquest dilluns després d’atacar una menor en un carrer del districte de Sants-Montjuïc

zentauroepp54952214 detenido por amenazar con detonar una granada para evitar el200916115327

zentauroepp54952214 detenido por amenazar con detonar una granada para evitar el200916115327

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra van arrestar aquest dilluns a Barcelona un home d’uns 50 anys i de nacionalitat espanyola per acostar-se a una noia menor d’edat a la via pública, mostrar-li els genitals i tocar-li el cul, segons fonts policials consultades per EL PERIÓDICO. Va quedar arrestat per un delicte d’abusos sexuals i per un altre d’exhibicionisme, i passarà a disposició judicial a primera hora de dijous. Una seqüència que s’ha repetit anteriorment en nou ocasions en els últims mesos, que sempre ha acabat amb el sospitós recuperant la llibertat –a l’espera que se celebri algun dels judicis pendents que acumula– i reincideix.

Notícies relacionades

El penúltim arrest es va produir cinc dies abans de l’últim, dimecres 5 de maig. Va ser emmanillat per agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona després de mostrar els genitals en un parc infantil de la zona per la qual actua, el barri de la Marina del Port i els seus voltants, sempre dins del districte de Sants-Montjuïc. Al tractar-se d’un individu ben conegut per part dels agents municipals, després de l’arrest la Urbana va poder relacionar-lo amb dos incidents més transcorreguts hores abans no lluny del parc infantil: dos abusos sexuals a dues noies, una de les quals, menor d’edat. En els dos casos, el sospitós s’havia acostat amb bicicleta a la parada del bus on esperaven les noies, els havia preguntat si estaven soles o amb la seva mare i, després d’assegurar-se que no les acompanyava un adult, els va tocar el cul i va fugir. Després dels fets del 5 de maig va passar a disposició judicial i va sortir al carrer durant el cap de setmana. Dos dies després va ser sorprès actuant de nou.

Segons fonts policials, es tracta d’un abusador sexual en sèrie i d’un exhibicionista. Entre el mes de novembre del 2020 i el mes d’abril del 2021 ha sigut detingut en vuit ocasions per agents dels Mossos i de la Urbana per assetjar noies, en molts casos, menors d’edat, amb un modus operandi similar al de les víctimes del bus de dimecres 5 de maig.