03 jul 2020

Anar al contingut

ROBATORIS

Detinguts tres lladres després d'una persecució per les teulades de l'Eixample

Una persona va alertar que l'havien entrat a robar per la finestra del lavabo l'11 de setembre

Els agents es van desplaçar al lloc dels fets, un edifici del passeig de Sant Joan

El Periódico

Detinguts tres lladres després d'una persecució per les teulades de l'Eixample

MOSSOS D ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres lladres a qui atribueixen la comissió de cinc robatoris en pisos, després d’una persecució per les teulades del districte de l’Eixample de Barcelona.

Aquest diumenge la policia autonòmica ha informat que els fets van tenir lloc el dia 11, després que una persona els alertés que tres homes havien entrat a robar a casa seva per la finestra del lavabo i que havien sortit fugint per la teulada al veure’s sorpresos.

Els agents dels Mossos que es van desplaçar al lloc, un edifici del passeig de Sant Joan, van localitzar amagats dos dels lladres a la teulada (el tercer havia aconseguit fugir) i van iniciar la persecució saltant d’un edifici a l’altre.

En la seva fugida, els lladres van abandonar una motxilla amb eines i objectes previsiblement robats als cinc pisos en què se sospita que van entrar a robar aquella mateixa nit.

La persecució va finalitzar quan els lladres, que van aconseguir trencar una finestra i una porta d’una de les teulades, es van trobar acorralats al topar amb una altra porta que no van poder obrir.

En el moment de la detenció, van oposar resistència i van amenaçar els mossos amb un vidre.

Els tres lladres, un de 19 anys i dos de 21, de nacionalitats espanyola, porto-riquenya i dominicana i residents a Barcelona, acumulen entre tots un total de 36 antecedents, majoritàriament per robatoris amb força en domicilis, i han ingressat a presó per ordre del jutge.