Dijous a la nit

Lliguen de mans una família i roben més d'un milió en joies en una mansió Marbella

Els quatre assaltants, encaputxats, van deixar atordit amb un cop d'una arma el gos que vigilava el xalet

marbella from la concha andalucia spain - sept 2009

marbella from la concha andalucia spain - sept 2009

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Uns encaputxats han robat joies valorades entre un milió i dos milions d’euros en una casa d’una urbanització de luxe a Marbella (Màlaga), en què van lligar de mans els seus habitants, segons fonts de la Policia Nacional. No hi ha detinguts.

Segons ha avançat el diari ‘Sud’,el robatori va ser dut a terme per quatre encaputxats que van assaltar una mansió a Marbella en què es van apoderar d’un botí en joies que, segons van manifestar les víctimes, estaria valorat entre un i dos milions d’euros.

El diari assegura que l’assalt es va produir cap a les 22.00 hores de dijous en una coneguda urbanització de luxe de mansions que disposa de vigilància privada amb personal de seguretat, que els lladres van aconseguir esquivar per accedir a la vivenda.

Notícies relacionades

Al domicili es trobaven quatre membres d’una família estrangera, entre ells un nadó, que tenien la casa llogada des de feia un temps. Al jardí de la casa disposaven d’un gos de la raça dòberman per vigilar els voltants, però els assaltants van accedir a la casa per la muntanya i van colpejar l’animal amb la culata d’una arma fins a deixar-lo completament atordit.

Els lladres també van emportar-se el vehicle familiar, un Range Rover de color blanc, amb el que es van donar a la fuga trencant la barrera de la urbanització. Va ser llavors quan el servei de seguretat del complex residencial es va adonar que havien assaltat una vivenda.

Temes:

Màlaga