03 juny 2020

Anar al contingut

A GUADALAJARA

Una dona es fa passar per pediatra per segrestar un nadó

La falsa doctora, que havia perdut un fill, es va emportar la criatura amb l'excusa de fer-li unes proves

La presumpta autora va ser detinguda quan va demanar llet materna a una farmàcia

Agencias

Una dona es fa passar per pediatra per segrestar un nadó

ENCUENTRAN BEBE ABANDONADO EN HOSPITAL DE LINARES

Una dona de 47 anys veïna de Cabanillas del Campo (Guadalajara) ha sigut detinguda aquest dissabte com a presumpta autora del rapte d’un nadó durant unes tres hores al fer-se passar per pediatra a l’Hospital Universitari de Guadalajara. Pel que sembla, la detinguda hauria perdut un nadó fa temps.

Així ho han traslladat en roda de premsa el subdelegat del Govern a Guadalajara, Ángel Canales, i el comissari en cap a la província, José Arroyo, que han comparegut d’urgència davant dels mitjans en motiu dels esdeveniments, amb el pare del nadó.

Va ser al matí d’aquest dissabte quan la presumpta autora del rapte es va personar a l’habitació dels pares –el nadó tenia dies– per traslladar-los que era pediatra i que havia d’emportar-se'l per realitzar-li unes proves mèdiques.

Gràcies a la tasca policial i a la col·laboració d’una farmàcia de Cabanillas han aconseguit trobar el nadó, ja que es va difondre en un primer moment una imatge de la presumpta autora dels fets perquè les farmàcies de la zona tinguessin constància del fet.

Ha sigut en el moment en què la detinguda s’ha personat a una farmàcia de Cabanillas, per demanar llet per al nadó i al manifestar que no sabia la que prenia, quan s’han activat les sospites.