A Màlaga

Detingut un professor per abusos continus a una nena a qui va trucar 3.000 vegades

La víctima, que tenia 12 anys quan van començar els fets, va patir els abusos sexuals durant més de tres anys

La víctima va patir abusos sexuals de manera continuada per part d’aquests professor durant més de tres anys. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho

La Guàrdia Civil ha detingut a la província de Màlaga un professor d'un centre educatiu per abusos sexuals a una nena durant tres anys des que la menor tenia 12 anys. El jutge ha decretat el seu ingrés en presó incondicional. 

La investigació va començar arran de la denúncia de la mare de la menor. A partir de llavors els agents van explorar la menor i, des del primer moment, van donar credibilitat al seu relat gràcies a la riquesa i amplitud de les dades descriptives que va aportar sobre les circumstàncies en què es van cometre els abusos, de manera que van començar a practicar les diverses indagacions i gestions per identificar el docent.

Durant tres anys, segons ha informat aquest dimarts la Guàrdia Civil, el tutor va sotmetre la seva alumna a un fort control de les seves activitats, i li va imposar una sèrie d'obligacions diàries per saber en tot moment què feia i amb qui es trobava. Durant aquest període de temps la víctima no va explicar el que passava a ningú, ni tan sols als seus pares. No obstant, quan la menor va prendre verdadera consciència de la situació en què es trobava, va decidir enfrontar-se al seu agressor i aturar els abusos que estava patint.

El pederasta no acceptava el rebuig

El professor, que no acceptava el rebuig de la menor, la va començar a assetjar constantment amb trucades telefòniques -en va arribar a fer més de 3.000 en el període d'un any-, missatges continus i nombroses cartes d'amor, per impedir que s'acabés aquesta relació. A més, va mostrar uns gelosia malaltissa i fins i tot va arribar a amenaçar tots aquells nois que tenien algun tipus de contacte amb la víctima. Així mateix, l'assetjament i les amenaces també es van estendre a les xarxes socials de les quals la menor era usuària.

Notícies relacionades

Després de coordinar les actuacions amb l'autoritat judicial, els agents han detingut el professor i ha practicat el registre del seu domicili, on s'han confiscat nombrosos dispositius d'emmagatzematge digital, discos durs i ordinadors, entre altres efectes relacionats amb aquests fets.

Al professor se l'acusa dels delictes d'abusos sexuals continuats, assetjament sexual i corrupció. La investigació continua oberta davant la possibilitat de l'existència de més víctimes.