Stage by Prensa Ibérica, el 24 de març

Pignoise, trobada en exclusiva amb els lectors de El Periódico

El grup espanyol de punk-pop tocarà algunes cançons en acústic, firmarà discos i respondrà les preguntes dels fans

Per accedir a aquesta trobada exclusiva només s’ha de respondre un qüestionari que es pot trobar en aquest article

Pignoise, trobada en exclusiva amb els lectors de El Periódico
1
Es llegeix en minuts

Els fans de Pignoise estan d’enhorabona per la seva tornada als escenaris amb la gira ‘Diversión’, que el pròxim dijous 24 de març farà escala a la sala Apolo de Barcelona. Abans del concert, alguns d’afortunats podran conèixer-los en persona gràcies a Stage by Prensa Ibérica, una trobada íntima per als lectors de ‘El Periódico’ en què podran conversar amb Álvaro Benito (cantant i guitarrista), Pablo Alonso Álvarez (baix i cors) i Héctor Polo (bateria).

A més, el grup interpretarà en acústic tres cançons del seu últim àlbum, ‘Diversión’. També firmaran exemplars del disc, que estarà disponible per comprar i que conté 13 temes que responen a la seva més pura essència punk-pop. Una demostració que Pignoise ha tornat en plena forma. Serà el mateix dijous 24 a l’Auditori de El Periódico (Granvia de l’Hospitalet, 163-167) a les 16.15 hores. 

Per accedir a aquesta cita reduïda només farà falta demostrar que s’és un autèntic seguidor de Pignoise mitjançant un qüestionari a què es pot accedir a través d’aquest link. Perquè es tracta d’un privilegi reservat per a fans de veritat. Després de Barcelona, els Stage by Prensa Ibérica seguiran per Múrcia (22 d’abril), Madrid (12 de maig) i Mallorca (22 de juny).

Tornada als orígens

Fins al moment, l’últim disc de Pignoise era ‘Lo que queda por andar’, publicat el 2015, després els camins dels integrants de la banda es van bifurcar. Però mai hi va haver un adeu definitiu i, de fet, van seguir component i gravant maquetes, que ara s’han plasmat en ‘Diversión’, que va sortir a la venda el 20 de febrer passat. El primer single és una sensació, que remet als orígens del grup. Tal com reconeixen ells mateixos, tornen a fer música perquè els agrada i els ve de gust i això queda impregnat al llarg de tot l’àlbum. 

La gira serà el moment adequat per veure com creixen aquestes noves cançons en directe i recuperar ‘hits’ com ’Nada que perder’, ‘Te entiendo’, ‘Sube a mi cohete’, ‘Estoy enfermo’ o ‘Todo me da igual’. Perquè després de tant temps sense música en directe, ha arribat l’hora de celebrar la tornada de Pignoise fent salts i cantant a plens pulmons. Tota la informació sobre la gira és a www.doctormusic.com i www.pignoise.es.