Alimentació
El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
El dietista revela l'ordre en què has de menjar cada macronutrient per evitar una mala digestió

El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula para acabar con la hinchazón abdominal. /
La nutrició s'ha convertit en una part fonamental perquè les persones puguin mantenir en tot moment un bon estat de salut i previnguin malalties. Conèixer el que menges i com ho fas és vital per mantenir una alimentació equilibrada que proporcioni en tot moment els nutrients essencials que el cos necessita per funcionar correctament.
Els nutricionistes insisteixen en la importància de seguir a ulls clucs els hàbits alimentaris saludables des de l'edat primerenca per reduir el risc de patir malalties cròniques com diabetis, hipertensió i obesitat. No obstant això, moltes persones desconeixen la fórmula correcta per no cometre errors tontos a l'hora d'ingerir aliments.
Un dels acompanyaments més versàtils i apreciats en gairebé totes les gastronomies del món és sens dubte la patata. Aquest tubèrcul que es pot cuinar de diferents formes (bullit, al forn, fregit) té un sabor únic que el converteixen en el complement ideal per a una àmplia varietat de plats, des de carns, peixos o verdures. A més, la patata és una font important de carbohidrats, vitamines i minerals.
Per exemple, a molta gent li encanta acompanyar un bon tros de carn amb unes patates. Aquesta combinació tan habitual pot generar un simple perjudici en el consumidor solament per l'ordre en què ingereixes els aliments. Així ho explica el nutricionista Pablo Ojeda ha publicat un vídeo analitzant aquest hàbit. "Si menges saludable però segueixes inflat. El problema no sempre és el que menges sinó com ho menges. I no, no és només mastegar bé. L'ordre importa més del que creus", explica el nutricionista, molt conegut per les seves participacions televisives.
"Canvia per complet"
Notícies relacionadesI és que la inflor és un dels problemes persistents que pateixen milions de persones a Espanya i tot el món i no existeix un mètode específic perquè desaparegui. "Moltes persones s'enfoquen només en què menjar, però poques saps que l'ordre en què mengen els aliments pot canviar per complet com respon el teu cos", es reafirma Ojeda.
El nutricionista afirma que "quan comences pels carbohidrats", la glucosa en sang puja més ràpid, però si comences per una verdureta o la proteïna, el pic "es redueix". "Això t'ajudarà a baixar greix abdominal amb molta més facilitat. Cal incloure greixos saludables com nous, alvocats o fermentats com els envinagrats que milloren la teva digestió, els teus bacteris intestinals i els teus nivells de sucre".
- BARCELONEJANT L’aparició sorpresa de Richard Gere
- 84 anys resistint Mireia Torralba, de l’històric restaurant Amaya de la Rambla: «No volem tancar, però ens estan ofegant»
- Aritmètica parlamentària Els vetos creuats entre els socis obliguen el Govern a congelar part de la seva agenda social
- Apunt Lamine vol jugar com Messi i viure com Neymar
- Òbit Mor Mocho Neira, ànima de Grupo Moncho’s
- Recomanacions "Inoblidable": el bar de Mataró aclamat per les seves saboroses tapes
- L’aliment de temporada que els metges recomanen per evitar la temuda diabetis
- 84 anys resistint Mireia Torralba, de l’històric restaurant Amaya de la Rambla: «No volem tancar, però ens estan ofegant»
- Entrevista Joan Donovan, experta en desinformació i extremisme: «Les milícies ja s’estan preparant per a una guerra civil als Estats Units»
- Desenvolupament Si el teu fill neix en un d’aquests tres mesos serà més intel·ligent, segons la ciència