Un home apunyala la seva dona i intenta suïcidar-se a Terrassa

Un home apunyala la seva dona i intenta suïcidar-se a Terrassa

ACN

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Un veí del barri de Ca n’Anglada de Terrassa va intentar matar presumptament la seva dona després de clavar-li diverses punyalades al pit. Els fets es van produir divendres a la nit a la vivenda que tots dos compartien juntament amb els seus fills. Després de l’atac, el sospitós va fugir del lloc per suïcidar-se llançant-se d’un pont. No obstant, l’home va sobreviure a la caiguda, tot i que està ferit de gravetat, van indicar fonts de la investigació.

La dona va resultar ferida lleu per arma blanca i va ser traslladada a l’hospital després de ser atesa pels serveis mèdics i efectius policials que van acudir al lloc. La parella té tres fills. Els Mossos investiguen l’atac com una agressió masclista, tot i que es desconeix de moment si existien antecedents de violència entre sospitós i víctima.

Van rebre l’avís d’un possible cas de violència de gènere cap a les 20.18 i quan van acudir van veure la dona ferida després de l’atac amb un ganivet. L’agressor ja no hi era. Els serveis d’emergència també van muntar un dispositiu per evacuar el sospitós, que s’havia llançat per un pont que dona a un parc pròxim de la localitat. L’home va ingressar amb ferides de gravetat.

Setmana negra

Notícies relacionades

Aquesta setmana a Terrassa un home en va matar un altre a la porta de casa seva al carrer de Bartrina després d’una discussió que va acabar amb una agressió amb ganivet. El sospitós va ser detingut poc després per la policia. Hores després un altre home va aparèixer al carrer de Núria de la localitat amb ferides i els Mossos busquen els agressors.

La Choumicha, veïna de Barcelona de 38 anys, va ser l’última víctima mortal a Catalunya per crim masclista el 2023. Suposadament, va ser assassinada el 29 de desembre per la seva exparella, a qui havia denunciat dues vegades abans, tot i que una d’elles la causa va quedar arxivada.