Internet amaga un mercat negre de llet materna

Els lactòfils, homes la fantasia sexual dels quals passa per alletar d’una dona, o els esportistes que ho consideren un superaliment són els principals consumidors. 

Internet amaga un mercat negre de llet materna

TAMARA MORILLO

1
Es llegeix en minuts
Tamara Morillo

"Molts litres de llet per dia per a tots els seus nadons grans". "Tenim una maca i tendra vaqueta lletera esperant-lo, ella té molta llet per donar a tots els que la visitin". Es fan anomenar nodrisses, alleten directament del pit, però el seu públic no són nadons. Els anomenen vampirs blancs. Tenen prou edat per connectar-se a internet. Són homes, adults. Busquen, seleccionen, paguen i escriuen a la perfecció els seus reclams: "Busco una noia que estigui alletant per provar i beure directament de l’envàs".

Són lactòfils, la seva fantasia sexual està relacionada amb la llet materna. S’exciten bevent o succionant directament llet d’una dona. Tot i que la gran majoria vaga en solitari, la seva parafília ha deixat de ser un tabú. Molts es reuneixen en un grup oficial que es promociona a internet: Amamanta.me. No és l’únic, n’hi ha més. Tot i que la seva seu és al Perú, es mouen arreu del mapa. La Laura, espanyola, va ser la primera nodrissa de l’autodenominada germandat. El lloc de trobada era un hotel a Mollet. Va ingressar com a nodrissa quan estava embarassada de vuit mesos. Va deixar de ser-ho amb el nen lactant d’un any i 9 mesos.

En pàgines de maternitat s’ha llançat un avís: els lactòfils contacten amb mares que no formen part del negoci, les persegueixen (a la xarxa) i ofereixen diners per fer realitat les seves fantasies. Solen començar la conversa fent-se passar per pares, sanitaris o estudiants de nutrició, per anar apujant el to de les preguntes. Moltes mares venen l’excedent de llet, però qui compra, a vegades, no són altres mares sinó esportistes, que confien a augmentar el volum dels seus músculs amb el ja batejat com a superaliment natural, i els esmentats vampirs blancs el fetitxe sexual dels quals és la lactància, però no troben qui els doni d’alletar.

Notícies relacionades

Molts riscos

La llet materna, comprada a cegues, suposa molts riscos. És un aliment a la venda que no passa per cap control pel qual es poden transmetre una infinitat de malalties, adverteixen els experts..

Temes:

Internet