Setena edició

Una cursa solidària contra el càncer reuneix a Barcelona més de 3.500 corredors

Una cursa solidària contra el càncer reuneix a Barcelona més de 3.500 corredors
1
Es llegeix en minuts
EFE

Més de 3.500 persones han participat aquest diumenge, corrent o a peu, en la setena edició de la Cursa contra el Càncer, que aquest any s’ha celebrat al Parc del Fòrum de Barcelona.

En declaracions als mitjans, Ángela Sánchez, gerent de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona, ha celebrat l’èxit d’aquesta edició, en la qual s’ha augmentat considerablement el nombre de corredors, perquè «tot el que sigui sumar més gent en la lluita contra aquesta malaltia és un èxit».

Dues curses de 10 i 2,5 quilòmetres

Notícies relacionades

Amb el lema ‘En Marxa contra el Càncer’, s’han organitzat aquest matí dues curses de 10 i de 2,5 quilòmetres, així com una altra d’infantil, en la qual han participat des de persones que han patit aquesta malaltia i els seus familiars fins a metges i personal sanitari.

L’objectiu d’aquesta cursa, que se celebra anualment a Espanya i aquest any s’ha organitzat a Barcelona, és sensibilitzar la societat en relació amb el càncer i recolzar la investigació científica sobre aquesta malaltia, de manera que el 2030 s’arribi a un nivell de supervivència del 70%, segons Sánchez.