Investiguen un home per agredir la conductora d’un autobús després de negar-se a pagar el bitllet del seu fill

MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen un home que va agredir la conductora d’un autobús a Olot. Els fets van passar cap a les 20.30 del vespre quan l’home, que viatjava amb la seva parella i el seu fill de quatre anys, es va negar a pagar el bitllet del nen des de Sant Esteve d’en Bas fins a la capital de la Garrotxa, al·legant que tenia en tràmit la targeta que permet viatjar gratis.

La conductora li va explicar que necessitava que li mostrés la targeta i que, si no la tenia, havia de pagar el preu del trajecte, que costava un euro i mig aproximadament. Després d’una discussió inicial, l’home finalment va accedir a pagar, però durant el trajecte no va deixar d’increpar la conductora.

Relat dels fets

Una vegada van arribar al seu destí, en la parada situada davant del centre d’atenció primària de l’avinguda de Barcelona d’Olot, la discussió va anar pujant de to amb insults i recriminacions fins que el sospitós va clavar una bufetada a la víctima. Va ser en aquell moment quan ella es va defensar amb un esprai de pebre per treure’s de sobre l’agressor, que anava visiblement begut, segons fonts pròximes. Finalment, la víctima va aconseguir avisar la Policia Municipal, que es va personar al lloc dels fets.

Notícies relacionades

L’investigat, a part, va donar diversos cops a l’autocar mentrecridava al mig del carrer i va trencar una de les portes del vehicle. Quan la policia va arribar a la zona, va aconseguir calmar l’home i el va identificar.

Denúncia als Mossos

Aquest dimecres la víctima ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra i el cos policial s’ha fet càrrec de la investigació. La companyia de transports ha mostrat la seva solidaritat amb la treballadora i l’acompanyarà durant el procés.