1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres motoristes van perdre la vida aquest cap de setmana a les carreteres catalanes en accidents produïts a Lleida (Segrià),Salt (Gironès) i Sant Salvador de Guardiola (Bages). En aquest últim sinistre el mort és un mosso d’esquadra de 46 anys. Ja són 51 els motoristes que han perdut la vida a les carreteres catalanes des d’inicis del 2023.

J. I. S. D., agent de la policia catalana i veí de Manlleu, va perdre la vida aquest dissabte a causa d’un accident a la C-37, a l’altura de Sant Salvador de Guardiola. L’agent estava vinculat a la comissaria de Manresa, però no estava de servei en el moment de l’accident. La víctima conduïa la moto quan va xocar frontalment contra un turisme per causes que s’estan investigant.

En un altre accident, a l’LP-9221 a Lleida (Segrià), un altre motorista va morir en un xoc amb un turisme, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), entorn de les 14.00 hores de diumenge, sortint del barri de Pardinyes cap a Torre-serona.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió per envestida entre un turisme i una motocicleta i, com a conseqüència del xoc, el motorista va morir. Es tractava d’un home de 55 anys d’edat i veí de Lleida. En el sinistre també hi va haver un ferit menys greu traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova, a Lleida. 

Altres accidents

Notícies relacionades

Un tercer motorista va perdre la vida a Catalunya el cap de setmana a Salt (Gironès). El motorista de Salt era el cap de cuina d’El Celler de Can Roca, Dani Redondo Cuevas. Amb els accidents de Sant Salvador de Guardiola i el de Lleida ja són 51 les víctimes mortals.

A més, amb aquesta víctima són 138 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.