A la presó una aspirant a mossa acusada de matar el seu company de pis a Ripollet

MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadravan detenir el 13 de juliol una dona de 44 anys, que s’estava preparant per poder accedir al cos de la policia catalana i que ja va ingressar en presó preventiva i sense fiança, acusada de matar el seu company de pis a Ripollet.

Segons ha avançat aquest dijous ‘El País’ i han confirmat a Efe fonts dels Mossos d’Esquadra, la dona arrestada s’estava preparant per fer oposicions com a mossa, tot i que des de la policia catalana desconeixen si era a través d’una acadèmia oficial relacionada amb el cos o en un centre extern.

A Ripollet

El crim es va produir el 7 d’abril al pis de la víctima a la localitat vallesana de Ripollet, amb el qual l’arrestada mantenia una relació, i la investigació policial dels Mossos va culminar al juliol amb la detenció d’aquesta dona.

La presumpta autora es troba des de la seva detenció en presó provisional, comunicada, i sense fiança per la mort violenta de la víctima, segons ha informat avui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Investigació oberta

En un primer moment, els Mossos no van informar d’aquests fets, ja que es va estudiar la possibilitat que pogués tractar-se d’un suïcidi, extrem que la investigació va permetre descartar posteriorment.

Notícies relacionades

Els Mossos estan investigant, a més, si pot estar relacionada amb altres delictes de maltractaments a exparelles.

El Jutjat d’Instrucció número 7 de Cerdanyola del Vallès s’ha fet càrrec del crim d’aquest home.