En un carrer de Chamberí

Primera víctima mortal per la Ciarán a Espanya: un arbre mata una jove al mig de Madrid

Primera víctima mortal per la Ciarán a Espanya: un arbre mata una jove al mig de Madrid

Emergencia Madrid

1
Es llegeix en minuts

Una jove ha mort aquest migdia al caure-li un arbre a sobre quan passejava per un carrer del madrileny districte de Chamberí, i tres persones més han resultat ferides, ha informat un portaveu d’Emergències de la capital.

Els fets han passat cap a les 13 hores d’aquest dijous a l’altura del número 2 del carrer Almagro, al costat d’un parc. Un exemplar de grans dimensions ha caigut, possiblement per culpa dels forts vents que bufen des de la matinada a la capital, i ha colpejat diverses persones.

Notícies relacionades

Una d’elles, una jove de 23 anys, ha mort per la gravetat de les ferides, sense possibilitat de reanimació, com han confirmat els sanitaris del Samur-Protecció Civil que han acudit al lloc. Quatre persones més han resultat ferides, i algunes seran traslladades a l’hospital.

L’arbre s’ha precipitat enmig del carrer, molt a prop de la confluència amb l’avinguda de Santa Engracia. Els bombers de Madrid ja han acudit a la zona per tallar-lo i retirar-lo. També agents de la Policia Nacional i Municipal, que ha tallat el trànsit a la zona. I s’esperen els tècnics d’arbratge de l’ajuntament perquè comprovin l’estat dels arbres de la zona.

Temes:

Borrasca