EL PERIÓDICO treu el seu canal de WhatsApp: com apuntar-s’hi

La xarxa social de missatgeria ofereix una manera privada de rebre actualitzacions importants al mòbil

T’expliquem com unir-t’hi

EL PERIÓDICO treu el seu canal de WhatsApp: com apuntar-s’hi

El Periódico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

EL PERIÓDICO té, per fi, un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través WhatsApp. Es tracta d’un canal mitjançant el qual aquest diari envia les notícies més importants del dia. Els lectors interessats a rebre les novetats informatives al telèfon mòbil s’hi poden inscriure de manera completament gratuïta i segura a través de l’aplicació mòbil de WhatsApp seguint aquest enllaç o des de la pestanya ‘Novetats’ de l’aplicació. En aquesta notícia t’expliquem com funcionen aquests canals, què et trobaràs en el nostre canal i com t’hi pots apuntar.

¿Com funcionen els canals de WhatsApp?

Si és la primera vegada que utilitzes els canals, des de WhatsApp informen que el seu «objectiu és crear el servei de difusió amb el nivell de privacitat més elevat disponible». D’aquesta manera, els canals són independents dels teus xats, i els altres seguidors no poden veure a qui tries seguir. És a dir, els canals són completament anònims i les teves dades estaran ocultes. Des de la xarxa social, «protegim la informació personal tant dels administradors com dels seguidors». La teva informació personal és segura i ningú sabrà quins canals segueixes.

Com apuntar-s’hi i on trobar-lo

Per rebre el nostre contingut, els lectors que així ho desitgin poden seguir aquest enllaç, prémer al botó ‘seguir’ i activar les notificacions per no perdre’s ni una notícia.

Al mòbil

Escriptori (WhatsApp Web)

El procés és similar, amb la diferència d’una primera pantalla en la qual s’ha d’escollir l’opció d’obrir WhatsApp Web.

Pantalla d’entrada al canal de WhatsApp /

El Periódico

On trobar el contingut

Dins de l’aplicació, els missatges es podran veure a la zona de ‘Canals’. Mentre que en la versió d’escriptori (WhatsApp Web) ‘Canales’ té la seva pròpia icona, entre ‘Estats’ i ‘Nou xat’, en la versió mòbil comparteix espai amb ‘Estats’ en la pestanya ‘Novetats’, situada entre ‘Xats’ i ‘Trucades’.

La manera més còmoda per rebre el contingut és apuntar-se a les notificacions a través del símbol de la campana, que per defecte ve desactivat. És important que t’asseguris de tenir l’última versió de WhatsApp per accedir a aquestes opcions.

Canal de Whatsapp d’EL PERIÓDICO /

El Periódico

Contingut útil, entretingut i sense ‘spam’

En el canal t’enviarem contingut pràctic, vídeos o fotografies rellevants, propostes d’oci i temes de conversa general. Ni omplirem el teu mòbil de notificacions ni mirarem de reproduir el que fem en altres xarxes o en la portada de la nostra web. L’objectiu és que tot resulti interessant i amè, amb claus per entendre cada una de les històries que seleccionem per a tu.

Amb aquest nou servei, EL PERIÓDICO pot acostar als seus lectors la informació més rellevant d’una manera còmoda i immediata. Enviarem alertes en forma de missatge de WhatsApp perquè puguis trobar la millor informació del teu diari de referència a l’abast de la mà. Podràs reaccionar o reenviar aquests missatges a qui vulguis, però no respondre o generar una conversa. Qualsevol usuari de WhatsApp pot apuntar-se de manera gratuïta al canal d’EL PERIÓDICO.

Temes:

Whatsapp