Al barri de Campclar

Sis detinguts per un tiroteig mortal entre clans davant una comissaria de Tarragona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha mort i dues persones més han resultat ferides de diferent consideració –tot i que no perillen les seves vides– a conseqüència d’un tiroteig ocorregut aquest migdia durant una baralla a prop de la comissaria dels Mossos d’Esquadra al barri de Campclar de Tarragona. Els Mossos d’Esquadra han detingut sis homes en relació amb l’incident. Els arrestats tenen entre 19 i 50 anys. La investigació continua oberta per determinar el grau d’implicació de cada un d’ells en la baralla.

Els Mossos mantenen un dispositiu de vigilància al barri en previsió de nous incidents

El tiroteig, que s’ha produït cap a les 13.40 hores, hauria tingut com a origen una disputa entre diversos clans familiars del barri de Campclar. Es desconeix, de moment, la causa concreta que ha provocat la baralla.

Els presumptes responsables del tiroteig s’han atrinxerat en un pis de la localitat, i els agents del Grup Especial d’Intervenció (GEI) de la policia catalana han accedit a la vivenda i els han identificat.  A comissaria, els agents han pres declaració a un total de deu persones per determinar la seva implicació en el tiroteig i, cap a les 20.00 hores sis d’elles estaven detingudes.

En l’operatiu, s’han intervingut dues armes de foc, una de curta i una altra de llarga. Segons ha explicat la policia, la víctima mortal tenia entre 50 i 55 anys mentre que els ferits són dos individus més joves.

Notícies relacionades

Els Mossos han rebut l’avís de l’incident entorn de la una del migdia d’aquest dimarts i des d’aleshores s’han activat les unitats de les ARROS, d’investigació i de Seguretat Ciutadana, així com l’helicòpter i agents dels GEI. En global, han participat en l’operatiu uns 150 efectius del cos. També s’ha acordonat el barri i ha limitat l’entrada de persones a l’àrea on havia passat el tiroteig.

La policia mantindrà un dispositiu de prevenció durant tota la nit, juntament amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, en cas que es produeixin nous incidents i per garantir la seguretat i la tranquil·litat dels veïns.