Durant la festa major

Vídeo | Un grup de joves llancen objectes contra la policia i provoquen disturbis i danys a Molins de Rei

1
Es llegeix en minuts

Centenars de joves encaputxats han llançat objectes contra la policia i han provocat disturbis i danys a diverses botigues de Molins de Rei (Baix Llobregat). No hi ha hagut ferits. Els fets han passat cap a les 3.45 hores de la matinada, després del concert de la festa major del municipi. Diversos comerços de la ciutat s’han vist afectats. Segons l’ajuntament, aquests joves no són veïns del municipi, sinó que procedeixen de fora. Els Mossos han identificat els assaltants i han iniciat una investigació. De moment, no hi ha detinguts.

Un grup nombrós ha començat a tirar objectes contra la policia local en un primer moment i després contra els Mossos d’Esquadra, que han hagut d’activar agents de l’ARRO i de la BRIMO, segons fonts de la policia catalana. Aquests joves han mostrat una actitud molt violenta i han causat disturbis greus a diferents punts, i han cremat mobiliari urbà.

Notícies relacionades

Han entrat a diversos comerços, com per exemple en un concessionari de cotxes. Els Mossos d’Esquadra han fet algunes identificacions i han obert una investigació.

Segons l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, es tracta d’«un parell de centenars de joves encaputxats» que procedien «de fora de Molins de Rei». «L’ajuntament comparteix la indignació de la població i condemna aquests actes», ha manifestat Paz a EL PERIÓDICO. «Això no representa la festa major de Molins ni el tarannà de la nostra població», ha assegurat l’alcalde, que celebra que, almenys, no hi hagi hagut ferits. Paz assegura que, fins ara, la festa havia sigut «impecable».

Temes:

Molins de Rei