Rescat a Vilobí del Penedès: un nadó i el seu pare cauen per un precipici de 10 metres

Rescat a Vilobí del Penedès: un nadó i el seu pare cauen per un precipici de 10 metres
1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Final feliç per a un succés que hauria pogut acabar en tragèdia. Una parella i el seu nadó d’un any estaven passant el dissabte als Pèlags de Vilobí del Penedès (Alt Penedès, Barcelona) quan, poc després de les 13 hores, el cotxet on anava el petit, per causes que es desconeixen, s’ha precipitat per un barranc des d’una altura de 10 metres, i ha caigut a l’aigua.

El pare del menor, intentant evitar la tragèdia, s’ha llançat rere el cotxet i ha caigut també a l’aigua. La mare del nadó, que ha contemplat tot el succés, s’hi ha llançat també a socórrer el seu fill.

Uns agents dels Mossos d’Esquadra adscrits a la comissaria de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès, Barcelona) han acudit al rescat de la família i, junt amb els bombers, han aconseguit treure la dona i el nadó des de terra. Però el pare, que estava contusionat, ha hagut de ser rescatat a l’aigua, així que els Mossos s’hi han llançat a socórrer-lo.

Parc natural

Notícies relacionades

A la zona, un parc natural, s’hi han traslladat dos helicòpters, un de Bombers de la Generalitat i un altre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La dona i el nadó han sigut atesos al lloc dels fets, però el pare ha hagut de ser traslladat a l’Hospital de Vilafranca amb lesions lleus.