1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest diumenge per extingir un incendi que ha destruït sis magatzems industrials a Vilassar de Mar (Maresme). El cos va rebre l’avís del foc a les 00.54 hores i va activar un dispositiu de 22 dotacions terrestres. Les flames han quedat controlades a les 04.07 hores i un bomber ha hagut de ser evacuat a l’Hospital de Mataró amb símptomes d’esgotament, tot i que ja ha sigut donat d’alta.

A l’arribar al lloc, «l’incendi estava totalment desenvolupat», informa el cos. L’estratègia dels Bombers ha consistit a «extingir el foc i protegir les naus veïnes i diversos camions que hi havia estacionats a prop». Per a això, les dotacions han treballat amb «autoescala i monitors, els quals han permès llançar un gran cabal d’aigua i amb una gran precisió sobre les flames», ha precisat Bombers.

Notícies relacionades

El foc, les causes del qual encara no s’han determinat, no ha obligat a fer cap evacuació ni a ordenar cap confinament. Bombers manté tres camions remullant els punts calents de les naus destruïdes, situades al camí de Can França de la localitat del Maresme.

Els magatzems, d’uns 250 metres quadrats de superfície, estaven fets de ferro, vidre i materials plàstics. Servien com a magatzems per a empreses de la zona. El foc també ha afectat un parell de furgonetes aparcades al costat de les naus.