Balconing

Multen amb 180.000 euros cinc turistes per fer ‘balconing’ a Magaluf

«El ‘balconing’ no és tolerable al nostre municipi, és una pràctica irresponsable que pot causar greus lesions irreversibles i fins i tot la mort», van assenyalar des de l’Ajuntament de Calvià

Multen amb 180.000 euros cinc turistes per fer ‘balconing’ a Magaluf
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Calvià (Mallorca), governat pel PP i Vox, prossegueix amb la seva política inflexible contra el turisme d’excessos. Aquest estiu, la Policia Local ha multat cinc turistes estrangers per passar d’un balcó a un altre en hotels de Magaluf, segons ha informat aquest dimarts el consistori.

En un nota de premsa, l’ajuntament va informar que la Policia Local ha denunciat els casos i n’ha identificat els responsables. Cada un d’ells ha sigut multat amb una sanció de 36.000 euros i l’expulsió immediata de l’hotel on s’allotjaven.

El director general d’Activitats i Comerç, Infraccions i Sancions, i Vies i Obres, Juan Feliu, va confiar que aquestes sancions tinguin un «efecte dissuasori» perquè els turistes abandonin definitivament aquesta pràctica de risc.

Notícies relacionades

«El ‘balconing’ no és tolerable al nostre municipi, és una pràctica irresponsable que pot causar greus lesions irreversibles i fins i tot la mort. Sens dubte, és l’últim que un desitjaria per a aquells que ens visiten. Això no és oci, és una irresponsabilitat molt perillosa i no és la imatge que volem per al nostre municipi», va afirmar Feliu.

Sis del matí

L’últim cas de ‘balconing’, segons va informar el consistori, ha sigut detectat a les sis del matí quan un turista saltava d’un balcó a un altre. Se li ha aplicat la corresponent sanció i expulsió de l’establiment.

Temes:

Balconing