Així és el iot en el qual Albert Rivera i Carla Cotterli han navegat per Eivissa

L’exlíder de Ciutadans i la seva parella passen uns dies de vacances a l’illa

Així és el iot en el qual Albert Rivera i Carla Cotterli han navegat per Eivissa
1
Es llegeix en minuts

L’expolític Albert Rivera i la ‘influencer’ Carla Cotterli han passat uns dies de vacances a Eivissa, disfrutant del sol i les aigües cristal·lines de l’illa a bord del Catamarán Lagoon 380 S2 12 m.

El barco té 11,5 metres d’eslora, 6,52 metres de mànega i 1,14 metres de calat, es troba amarrat a la marina d’Eivissa i compta ni més ni menys que amb quatre camarots dobles, sala d’estar convertible i dos banys complets.

Notícies relacionades

A l’interior, té una cuina i una sala d’estar completament equipades, i a més, ofereix equipament extra, com ara una planxa de pàdel surf, ulleres i tubs, tovalloles de platja, solàrium o altaveus externs, que els ha permès fer diverses d’activitats durant les seves vacances.

El preu d’aquest iot és de 1.250 euros al dia, o 6.500 si es lloga durant una setmana. A aquesta xifra s’hi ha de sumar una fiança de 500 euros que es dobla si es té previst passar la nit a bord. A més, els extres van fent que el preu creixi. Per exemple, disposar de tovalloles de bany, costa 250 euros, i existeix el ‘pack luxury’, que suposa 450 euros més i que ofereix fins i tot els trasllats de l’aeroport al barco.