Detenen un home per intentar ofegar una dona a Pineda
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home va ser detingut diumenge passat per haver intentat ofegar una dona a la platja de Pineda. El detingut es troba a les dependències policials i està previst que aquest dilluns passi a disposició judicial per temptativa d’homicidi. Les primeres investigacions de la Guàrdia Civil apunten que l’home i la dona eren amics i no existia cap tipus de relació sentimental entre ells. De moment, es descarta que es tracti d’un delicte per violència de gènere

Els fets van passar al voltant de les sis de de la tarda de diumenge passat. Segons recull el Diari de Tarragona, en un primer moment els socorristes van rescatar la dona pensant que es tractava d’un ofegament accidental. Després d’una primera reanimació, la víctima va ser tractada pels serveis d’emergència i posteriorment la van traslladar a l’Hospital Santa Tecla.

Notícies relacionades

Mentre els sanitaris atenien la dona, la policia local de Vila-seca va recopilar informació sobre els fets i va descobrir que l’ofegament no es va produir ni per causes de salut ni pel mal estat del mar. «Segons els indicis i els testimonis, un home hauria intentat ofegar a l’aigua la víctima. Les raons no s’han donat a conèixer», apunta el rotatiu tarragoní.

La investigació d’aquest cas està sent liderada per la Guàrdia Civil. El cas es jutjarà en els tribunals de Tarragona.

Temes:

Successos