Una policia local de Blanes conquereix l’or en boxa en uns jocs mundials

Una policia local de Blanes conquereix l’or en boxa en uns jocs mundials

DdG

1
Es llegeix en minuts

Una policia local de Blanes ha guanyat una medalla d’or en els Jocs Mundials de Policies i Bombers que s’han celebrat al Canadà des de finals de juliol fins a principis d’agost.

La Dunia s’ha convertit en campiona en la disciplina de boxa amb només 25 anys. La policia és de Breda i és la segona vegada que participa en aquests mundials. L’any passat ja es va emportar la medalla de plata en els que es van celebrar a Rotterdam. Aquell va ser el seu primer combat de competició.

Ara, no obstant, ha aconseguit el premi més preuat, la medalla d’or. Davant el resultat, l’agent es mostra molt «satisfeta i molt feliç». També considera que és la consolidació del «treball dur de tot un any», explicava aquesta setmana des d’Ottawa.

En aquests jocs hi ha anat sola tot i que hi havia més policies i bombers espanyols participants. El viatge, per tant, també li ha suposat un repte i alhora «un respecte» perquè era el primer que li implicava creuar cap al continent americà, remarca.

En aquests jocs participen bombers i policies d’arreu del món i els espanyols han aconseguit diversos guardons.

Notícies relacionades

Fa quatre anys que la Dunia treballa a Blanes. El seu interès per la boxa ja va començar quan tenia 16 anys quan es va iniciar en el kickboxing però sense afany competidor.

L’any passat es va presentar en els mundials de Policies i Bombers i es va quedar a les portes de l’or, i aquest any l’ha conquerit. És l’única policia de Blanes que ha participat en el campionat que s’ha celebrat al Canadà.

Temes:

Policia Blanes