Albert Rivera trenca el silenci arran de les seves còmplices imatges amb Aysha Daraaui

Unes instantànies en actitud afectuosa van desencadenar les especulacions

Albert Rivera trenca el silenci arran de les seves còmplices imatges amb Aysha Daraaui
1
Es llegeix en minuts

Amb els rumors de crisi sonant d’algun temps ençà cada vegada amb més força, era un íntim amic de Malú, Luis Rollán, l’encarregat de confirmar públicament la separació de la cantant i Albert Rivera després de 4 anys de relació i una filla de 3, la Lucía, en comú. Dos mesos després –en els quals l’exparella no s’ha pronunciat sobre la seva ruptura– l’expolític està de nou a l’ull de l’huracà mediàtic després de ser enxampat per la revista ‘Lecturas’ de vacances a Eivissa amb l’actriu Aysha Daraaui.

Eren unes instantànies en actitud pròxima i còmplice que van desencadenar les especulacions. ¿Rivera havia recuperat la il·lusió després del final de la seva història d’amor amb la cantant d’‘Aprendiz’ al costat de l’artista catalana d’origen marroquí? La resposta és no.

I és que malgrat que a l’arribar a Madrid després de posar fi als seus dies de descans a l’illa pitiüsa, l’exlíder de Ciutadans no va voler parlar sobre el seu presumpte idil·li amb Aysha Daraaui; Albert ha trencat el seu silenci amb Tamara Gorro per negar que entre ell i la jove amb qui s’ha deixat veure a Eivissa en un estat molt afectuós hi hagi alguna cosa més que una amistat.

Tal com ha revelat la col·laboradora a ‘Y ahora Sonsoles’, l’expolític ve d’una ruptura recent, ara el que necessita és afete i suport dels seus amics i ha fet un viatge amb la seva colla a Eivissa, a la qual pertany també l’actriu amb qui se’l relaciona.

Notícies relacionades

Rivera ha deixat clar que no té parella ni intenció de tenir-la de moment, i tot i que és molt gelós de la seva intimitat i mai ha parlat de la seva vida privada, ha arribat un punt en el qual està cansat perquè no pot ni tan sols fer plans amb el seu cercle pròxim –en el qual hi hauria Aysha– per por que es malinterpretin gestos com una abraçada.

Unes breus declaracions amb les quals l’ex de Malú desmenteix rotundament que hagi recuperat la il·lusió després de la seva hermètica separació de la cantant, que aliena a les informacions sobre el seu ex continua imparable la seva gira de concerts pel nostre país.