Investigació

Vídeo | Detinguts quatre menors per apallissar un captaire a Vilanova i la Geltrú

S’han instruït diligències per robatori violent i lesions i tots quatre han passat a disposició de la Fiscalia de menors

Vídeo | Detinguts quatre menors per apallissar un captaire a Vilanova i la Geltrú

EIX DIARI

1
Es llegeix en minuts
ACN

La policia local de Vilanova i la Geltrú i els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts quatre menors d’edat després d’apallissar un home a la plaça del Mercat del municipi.

Segons ha informat el cos de seguretat local, agents locals van fer la primera detenció, i amb la col·laboració dels Mossos se’n van fer les tres restants.

Notícies relacionades

La policia municipal també informa que s’han instruït diligències per robatori violent i lesions i que els quatre detinguts han passat a disposició de la Fiscalia de menors. Segons diferents fonts, la víctima era un captaire al qual els agressors pretenien robar. Un vídeo dels fets publicats pel mitjà ‘Eix Diari’ mostra la brutalitat i la pallissa. Els agressors van fer servir els seus punys, els peus i un gran objecte contundent.

L’ajuntament va condemnar els fets alhora que va rebutjar «qualsevol mena de violència». Així mateix va demanar que aquesta mena d’agressions «no es tornin a repetir» i va donar tot el suport a la víctima.