1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha denunciat aquest diumenge als Mossos d’Esquadra una agressió en ple Reggaeton Beach Festival, un festival de música urbana celebrat dissabte passat al Parc del Fòrum de Barcelona. Segons ha relatat la víctima a aquest diari, ha interposat la denúncia aquest diumenge perquè els Mossos d’Esquadra trobin els agressors.

Notícies relacionades

Els fets es van produir durant el capvespre. En un vídeo difós a través de les xarxes socials per part d’un amic de la víctima, l’home hauria rebut diversos cops (que li van causar contusions) per un grup de quatre joves. Es desconeix la causa que va desencadenar l’agressió, tot i que la víctima ha explicat que no es tracta d’una agressió homòfoba ni per cap altre motiu discriminatori.

Fonts del festival expliquen que, en el moment en què van tenir coneixement de l’agressió (que va ser la mateixa nit), els vigilants de seguretat van posar els fets en coneixement dels Mossos d’Esquadra. No obstant, el cos policial assegura no disposar de cap informació sobre el produït. «En un festival d’aquestes característiques és difícil evitar-lo però la política de la casa és de zero tolerància amb la violència i de col·laboració absoluta per trobar els agressors», segueixen els organitzadors de l’esdeveniment, que asseguren que l’RBF es tracta d’un dels festivals més segurs a Espanya, amb la presència d’un vigilant de seguretat per cada 25 assistents.