Plans a Barcelona

Realitat virtual i espectacles musicals, l’aposta estiuenca del Tibidabo

El parc d’atraccions ja ha estrenat aquest any dues noves experiències immersives i innovadores: Beyond i la Muntanya Russa

Al llarg dels mesos de juliol i agost, es portaran a terme actuacions i projeccions audiovisuals per a tota la família

Realitat virtual i espectacles musicals, l’aposta estiuenca del Tibidabo
2
Es llegeix en minuts

El Parc d’atraccions Tibidabo ha començat l’estiu en gran. Concretament, ho ha fet estrenat una nova atracció. Es tracta de Beyond, una nova experiència immersiva basada en la realitat virtual que barreja el misteri i l’aventura de diferents mons digitals en l’històric Edifici Cel.

Mitjançant unes ulleres de realitat virtual i dos comandaments, els visitants se submergeixen en una emocionant història virtual. Aquesta nova atracció reforça l’aposta del parc per combinar la preservació del patrimoni històric amb la incorporació de noves tecnologies punteres capaces de generar escenaris únics i experiències innovadores.

El 5 de juliol es va estrenar Beyond, una nova experiència immersiva basada en la realitat virtual

Beyond és la tercera atracció que incorpora tecnologia que ha estrenat el parc des del 2017. Aquell mateix any, es va inaugurar el Virtual Express i el mes d’abril passat el parc va reinventar la mítica Muntanya Russa incorporant-hi la realitat virtual. Una novetat que es va presentar coincidint amb el 15è aniversari de l’atracció.

D’aquesta manera, a 80 quilòmetres per hora, els visitants poden disfrutar del recorregut de la Muntanya Russa mentre visualitzen un clip immersiu que els permet viure una aventura de fantasia que recorre espais com una estació espacial i el fons marí.

Beyond i la renovada Muntanya Russa s’uneixen a les atraccions històriques i reconegudes pels visitants del parc, com el barco Piratta, els troncs d’aigua La Mina d’Or, les cadires voladores Diavolo o el túnel del terror Krüeger Hotel, que col·lecciona ensurts des del 1990.

Actuacions musicals

D’altra banda, durant els mesos d’estiu, el Tibidabo organitza actuacions i espectacles musicals. En primer lloc, durant els caps de setmana de juliol, tots els públics podran cantar i ballar amb Gerónimo Stilton, el ratolí més popular de la literatura infantil. A més, el 22, 23, 29 i 30 de juliol, a partir de les 20.30 h, estarà acompanyat d’Estela, cantant i concursant del ‘reality’ musical ‘Eufòria’.

Al llarg del mes d’agost, els visitants del parc podran disfrutar de l’espectacle nocturn ‘Laser show’, que, a partir de les 21.30 h, omplirà la plaça dels Somnis de llums i colors. Així mateix, les mascotes del parc portaran a terme un espectacle a la plaça del Jardí, cada dia a les 19 h.

El parc organitza actuacions per a tots els públics amb les marionetes del Marionetarium i es portaran a terme cada hora a partir de les 13 h. I al cine Dididado es projectaran les pel·lícules ‘Meg and the Lost Scepter’ (en 4D) i ‘Wanted Alive’ (3D) cada 20 minuts.

Notícies relacionades

Finalment, el 28 de juliol tindrà lloc un concert solidari interpretat per l’associació Vozes, una entitat musical que treballa per a la cohesió social i ofereix formació musical gratuïta i de qualitat per a joves en situació de vulnerabilitat. Aquest és el desè any que el parc celebra un concert solidari en la temporada d’estiu. Una aposta clara per la solidaritat i pel suport a les associacions sense ànim de lucre que busquen millorar la qualitat de vida dels col·lectius que es troben en situacions d’exclusió social.

Horari d’estiu

Els barcelonins podran disfrutar d’aquestes novetats tot l’estiu amb un horari més ampli. Els caps de setmana de juliol el parc estarà obert fins a les 22 h i a l’agost aquest horari s’aplicarà de dimecres a diumenge.