Una altra dona mor ofegada en una piscina pública a Gualba

Una altra dona mor ofegada en una piscina pública a Gualba
1
Es llegeix en minuts
EFE

Una altra víctima d’ofegaments en plena onada de calor. Una dona de 61 anys d’edat ha mort avui dimarts ofegada quan es banyava en una piscina pública de Gualba (Barcelona), amb la qual cosa són ja tres els morts en piscines aquest estiu a Catalunya.

Segons ha informat Protecció Civil, el telèfon d’emergències 112 ha rebut a les 12.10 hores l’avís d’un vigilant que havien tret de l’aigua una dona inconscient.

Una vegada fora de l’aigua han intentat reanimar la dona, tot i que sense èxit, malgrat la intervenció d’especialistes del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han desplaçat dues ambulàncies i un helicòpter al lloc.

Notícies relacionades

Amb aquesta, són ja tres les víctimes mortals en piscines a Catalunya des del 15 de juny passat: la primera va ser el 21 de juny a Pontons i la segona el 28 de juny a Torrelles de Foix.

Així mateix, des del 15 de juny 17 persones més –15 d’elles menors– gairebé s’ofeguen en piscines de Catalunya i algunes d’elles van quedar crítiques o molt greus, tot i que sense que el seu cas hagi acabat sent mortal, segons Protecció Civil.

Temes:

Piscines