Limitat l’accés de vehicles al parc natural del Cap de Creus fins al 31 d’agost

Santi Coll

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Roses (Girona) ha limitat l’accés de vehicles de quatre rodes al parc natural del Cap de Creus des d’aquest dissabte fins al 31 d’agost. El vehicles no podran accedir al parc cap dia de la setmana des de les 10.30 fins a les 16.30 hores, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Els vianants, les bicicletes i les motocicletes hi podran circular sense restriccions horàries i els veïns i treballadors només hi podran accedir amb «declaració responsable o acreditant reserva» en alguna de les activitats que es fan.

Notícies relacionades

L’ajuntament ha explicat que durant els mesos d’estiu el parc rep molta pressió turística i que aquesta «no és compatible» amb els objectius de conservació de l’espai natural i amb una adequada experiència i seguretat dels usuaris.

Les restriccions d’accés formen part de l’estratègia del consistori a mitjà termini i es complementaran a llarg termini amb «la implementació de nous aparcaments dissuassoris, la gestió intel·ligent de les seves places així com un servei complementari de transport dels usuaris».

Temes:

Roses Girona