Al migdia

Mor ofegada una dona de 80 anys en una platja de Salou (Tarragona)

Tres persones moren ofegades en un dia a les platges catalanes

Onze menors han estat a punt d’ofegar-se en piscines de Catalunya en l’inici d’estiu

Mor ofegada una dona de 80 anys en una platja de Salou (Tarragona)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 80 anys ha mort ofegada aquest migdia mentre es banyava a la platja Llarga de Salou, situada a la comarca del Tarragonès (Tarragona). Els serveis d’emergències han rebut l’avís a les 15.22 hores per part del servei de socorrisme de la platja, i han indicat que l’havien tret de l’aigua i que estava inconscient. Els socorristes li han començat a fer les maniobres de reanimació fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM s’ha mobilitzat fins al lloc amb tres unitats (una d’elles la unitat d’intervenció i suport), i han seguit amb la reanimació cardiopulmonar sense èxit. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil també s’han desplaçat a la zona.

En el moment de l’incident hi havia servei de socorrisme a la platja i onejava la bandera verda.

Onze víctimes mortals

Notícies relacionades

Amb aquesta ja són onze les víctimes mortals en el període de campanya d’estiu (entre el 15 de juny i el 15 de setembre).

Protecció Civil de la Generalitat ha demanat extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb un episodi de temperatures molt elevades. Així mateix, ha recordat que si algú es troba malament o té dificultats dins de l’aigua és necessari avisar urgentment el servei de socorrisme o el telèfon 112 per facilitar la seva ràpida actuació.